Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A béke követei, az áldottak, a különlegesek. Ebben semmi misztikus nincs, a világ tudatossága változik – és ők hozták az új világosságot.

A Kristály gyerekek egészen fiatalok, a legtöbbjük legfeljebb hét éves. Állítólag a 2001. szeptember 11-i sokk volt az, amikor elérkezett az idejük, vagyis szükség lett arra, hogy leszülessenek a Földre, és végre rendet tegyenek.

 

Indigók és Kristályok

Steve Rother szakértő Béketeremtőknek hívja őket, ellentétben az Indigó gyerekekkel, akik a Rendszerbuktatók becenéven váltak ismertté harcos, szembeszegülő, újító szellemükkel. Az Indigók az aurájuk jól megkülönböztethető színéről kapták a nevüket, az indigó szín pedig a harmadik szem, vagy a szemöldökcsakra színe. Így ők nagyon intuitívak, szellemi beállítottságúak, gyorsak, és hamar elunnak dolgokat. A Kristály gyerekek ezzel szemben nem az aurájuk színéről lettek elnevezve, hanem a magas rezgésükről. Ezzel együtt ők a korona csakrában dominánsabbak, és a fehér és tiszta aura jellemző rájuk.

Kép Az Indigók viselkedését gyakran illetik a hiperaktív vagy figyelemzavaros jelzővel, amikor pedig csak arról van szó, hogy mások, éberebbek, tudatosabbak, és nem elégíti ki őket az eddig megszokott, „hagyományos” gyerekekre szabott nevelés. A Kristály gyerekek viszont befelé fordulóbbak, analizálnak, megfigyelnek, és sokszor egészen elkülönülnek a környezetüktől. Érzékenyek és sebezhetőek, ezért igyekeznek távol maradni attól a világtól, amibe még nem igazán illeszkednek tiszta, békés lelkükkel.

A Kristály gyerekek jellemzői

Kép

Kifejezetten érzékenyek mindenre a környezetükben: hangokra, színekre, mások negatív érzelmeire, szagokra, ételre, vegyszerekre, szennyező anyagokra, a ruházat „érzésére”, az erőszakra, mások fájdalmaira, a csoport-tudatra, elektromágneses frekvenciákra, napkitörésekre.

Mivel ennyire érzékenyek, nagyon sebezhetőek is, ugyanakkor nagyon erőteljesek.

Szükségük van egyedüllétre. Nem jól működnek a hagyományos csoportokban, mivel kevesen értik meg a magányra, egyensúlyra, feltöltődésre és mély csendre való igényüket. Ettől még mások csodálják őket, és mágnesként vonzzák az embereket.

Szükségük van arra, hogy napi kapcsolatban legyenek a természettel és az elemekkel. Ez segít nekik egyensúlyba hozni és kitisztítani azt a sok diszharmonikus energiát, ami éri őket és erős hatással van rájuk.

Ha az élet túlságosan intenzív, vagy trauma éri őket, visszahúzódnak, és elszigetelik magukat a társadalomtól, hogy óvják magukat.

Amikor a szemedbe néznek, úgy érzed, a lelkedig hatol a nézésük. Mintha a gondolataidat is látná - és valóban: annyira erős az empatikus készségük, hogy sokszor érzik mások gondolatait.

Kevés hagyományos nevelésre van szükségük, mivel gyengédek, bölcsek, és készek elmondani, mire van szükségük, ahogy azt is, mi jó számukra és mi nem. Fontos komolyan venni az észrevételeiket, óhajaikat.

Gyakran elkerülik a bevásárlóközpontokat vagy zsúfolt helyeket, tömeget, mivel ott túl sokféle energia van egyszerre jelen, amit nem tudnak kezelni.

Mély szeretet táplálnak a gyerekek és az állatok irányába, és feltűnően jól kapcsolódnak bármilyen élő dologhoz.

A vizet nagyon szeretik, és jó hatással van rájuk: tisztítja és nyugtatja a lelküket. Imádják a fürdést, a zuhanyt, a tengert, a vízesést, a szökőkutakat, vagy a vízben és a homokban játszani.

Sok tiszta vizet kívánnak, és általában a friss, természetes ételeket részesítik előnyben, valamint a természetes anyagból készült ruhákat. Gyors az anyagcseréjük, és többnyire vegetáriánusok.

Félnek az intimitástól, mert olyan gyakran érzik azt, hogy nem tisztelik őket. Inkább vannak egyedül, mint hogy valaki figyelmen kívül hagyja a személyes terüket. Sokszor a romantikus kapcsolatot is kerülik, mert annyira félnek attól, hogy fájdalmat okoznak a másiknak, ha vége van a kapcsolatnak.

Ártatlanok, tiszták, naivak, szinte bűntelenek – ez az egó hiányának köszönhető.

Sokszor magukra vállalják annak a felelősségét, ha valaki meghal, megsérül, vagy akár a két ember közötti veszekedését is.

Okos lények, akik egyben látják a nagy képet, és ösztönösen értik a spirituális törvényszerűségeket, azok működését. Tisztán kapcsolódnak a felsőbb önmagukhoz, ismerik a szellemi Egy-ség igazságát.

  Természetes gyógyítók, békítők. Általában sokféle területen tehetségesek. Fontos a gyerekeknek segíteni, hogy leföldeljék az energiáikat harcművészetek, kertészkedés vagy tánc által.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.