Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Steve Rother és a Csoport,

 2002. október

A Csoport volt az első, aki beazonosította és megnevezte a kristály vibráció gyermekeit egy 1997 májusi közvetítésében. Ebben a közvetítésben beszéltek a jellemzőikről, és azt mondták, hogy „ha biztonságossá teszitek számukra a bolygót, akkor jönni fognak".

1998 novemberében a Csoport további információkat közölt a Kristály Gyermekekről egy élő közvetítés során Sudbury-ben, Ontario-ban. Ez az információ helyet kapott később első könyvünk, az „Emlékezés (szójáték: Re-member: újra tag, egybeírva: emlékezés) – kézikönyv az emberi fejlődésről" című könyv „A Kristály vibráció gyermekei" fejezetében. A könyv 2000 októberében került kiadásra. Ebből az alkalomból a Csoport további részleteket adott át velük kapcsolatban, és azt mondták, hogy hamarosan megérkeznek. El kell, hogy mondjam, hogy amikor a Csoport először beszélt a Kristály Gyermekekről, akkor azt gondoltam, hogy az Indigó Gyermekekről beszélnek. Ám ők gyorsan kijavítottak, és azt mondták, hogy ezek a gyermekek más jellemzőkkel rendelkeznek, és külön csoportként azonosították őket. Azt is említették, hogy csak az elején fogjuk Kristály gyermekeknek nevezni őket. Amikor a gyermekek többsége ezeket a jellemzőket fogja magában hordozni, akkor egyszerűen csak „gyerekeknek" fogjuk őket nevezni.

 

Kép 

 

 

 

Lee Carroll és Jan Tober a szerzői az Indigó Gyermekekről írt könyveknek. Csodálatos emberek és személyes jóbarátaim. Lee és én megvitattuk ezt a témát. Szerinte és Jan szerint a Kristály Gyermekek az Indigó Gyermekek egy változata, míg a Csoport állítása szerint határozottan mások. Az Indigó szó Nancy Tape-től származik, aki igen különleges módon látja az aurát. Ők ezt a szót használják a Földre érkező összes új gyermekre, beleértve a Csillaggyermekeket, Pszichikus gyermekeket, stb. Ez a látszólagos ellentmondás sokak számára zavart okozott – ahogy ezt tanúsítani tudjuk a hozzánk érkező emailek számával, amiket rendszeresen kapunk. Mindenestre az egyedüli lényeges dolog, amit észben kell tartanunk, hogy egyik elnevezés sem fontos. Ez nem a megnevezésről vagy az értelmezésről szól; a gyermekekről van szó, és arról, hogy hogyan tudjuk biztonságossá tenni a bolygót a fejlődő emberi faj számára. Így kérlek, értsd meg: ha szembenálló véleményeket vagy különböző definíciókat fogsz hallani pár éven belül, nem ez számít, nem ez a lényeg.

Sok szerző fog további információkatt közölni az új gyermekekről. Legyünk óvatosak, és ne hagyjuk, hogy a spirituális verseny csapdájába essünk. Ezenkívül ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon sok gyermek van jelenleg a Földön, akik se nem Indigó, se nem Kristály Gyermekek. Nagy igazságtalanságot követnénk el velük és önmagunkkal szemben, ha a kategóriák miatt kevesebb figyelmet szentelnénk nekik.

Reméljük, hogy az alábbi információ segít észrevenni azt, amiről a Csoport azt állítja, hogy az emberiség fejlődésében közvetlenül előttünk áll. Szeretettel adjuk át a következő üzenetet.A Csoporttól

Üdvözletek Otthonról

 

 Sokan éreztétek az energia legújabb változását. Mint egy lélegzet friss levegő; az energia nemrég be lett állítva. Talán megkönnyebbülést éreztek a levegőben, ahogy felkészültök arra, hogy továbbhaladjatok az utatokon. Ez az energetikai változás folytatódni fog, és a következő év elején fejeződik be. Ez egy evolúciós lépés a kristály energia integrálásában. Elgondolkodtatok már azon, hogy miért vonzódtok annyira a kristályokhoz? Nem véletlen, mivel a kristályok energiaszinten évszázadok óta kommunikálnak veletek. Sőt, az evolúciós fejlődésetek a saját biológiátokat is kristályos formává változtatja. Ezért szólítanak meg titeket annyira a kristályok. Valójában, azt mondjuk nektek, hogy minden, amit természetnek hívtok, és minden Földön található dolog egy változási folyamaton megy most keresztül, a kristályos formává alakulás folyamatán. Elkezditek majd felfedezni ezeket a változásokat, ahogy észreveszitek, hogy a Föld nagy része kristályos természetű. Jelenleg szén-alapú létezők vagytok. Ám azt mondjuk nektek, hogy a szénatom csak egy kis távolságra található a szilícium atomtól, ami a kristály elem. Még a periódusos rendszeretek is csak csekély különbséget mutat a két elem között. A Föld nyomásának hatása a szénatomra okozza azt, hogy ez az anyag az általatok gyémántnak nevezett kristállyá alakul. A mi perspektívánkból titeket figyelve azt látjuk, hogy ti, és minden, ami körülvesz titeket, a leggyönyörűbb gyémánttá változik. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy csak egy kis részei is lehetünk ennek a folyamatnak.

Az információ története

Hamarosan elkezditek észrevenni a Kristály vibráció gyermekeinek jellemzőit, ahogy a felderítők, akik magukban hordozzák némelyikét ezeknek a fejlett tulajdonságoknak, felfedik magukat. Az OverLight* folyamat lehetővé teszi számotokra, akik már itt tartotok, hogy vibrációs testeteket a Kristály Gyermekek magasabb sajátosságaira emeljétek. A folyamat elnyúlik a következő 50 vagy több évre, és segíteni fog abban, hogy a kristályos forma még több jellemzőjét hordozzátok a biológiátokban. A fény nagyon különleges módon lép interakcióba a kristállyal. Ennek eredményeképp, szeretitek nézni, ahogy a fény táncol a gyémántlap csiszolt felületén. Hasonló interakció zajlik a fény és saját kristályos formátok között, ami segíteni fog elhozni az emberiség magasabb jellemzőit a Földre. A legnagyobb várakozással figyeljük ezt a fejlődést.

Néhány évvel ezelőtt adtunk már át információt a Kristály vibráció gyermekeinek érkezésével kapcsolatban. Abban az időszakban az emberiség még csak elkezdett elmozdulni a magasabb jellemzők felé. Az üzenetben beszéltünk a Kristály Gyermekek visszatéréséről, akik egy új vibrációt hordoznak, ami úgy tűnhet, mintha mágikus képességeik lennének összehasonlítva a napjaitokban jellemző emberi tulajdonságokkal. Akkor azt mondtuk, hogy ezek a gyermekek az emberi evolúció következő lépcsőfokát képviselik, akik egy fontos kapcsot testesítenek meg a biológiai fizikai buborékja, melyben jelenleg tartózkodtok, és az ún. „fénytest" között, melyhez végül vissza fogtok térni. A Kristály Gyermekek két fontos sajátossággal bírnak. Az első, hogy rendkívül erőteljesek, olyan képességekkel, melyet gyakran mágikusnak tekintenétek. A második, hogy rendkívül sebezhetőek, mivel nagyon érzékenyek az alacsonyabb vibrációs energiákra.

Azok aggodalmára, akiket érdekelnek a részletek, a tulajdonságaikat nem igazán konkrétan fogalmaztuk meg. Ez a homályos fogalmazás szándékos volt részünkről, mert előre láttuk, hogy probléma merülhet fel, ha átadjuk ezt az információt. Az alacsonyabb vibrációs emberi jellemzők egyike, amivel gyakran küzdötök, a spirituális versengés. Mivel a spirituális versengés egy alacsonyabb vibrációs elgondolás, ami a polaritás illúzióján alapszik, ez kihívást jelenthet a Kristály vibráció gyermekeinek, mikor megérkeznek. Ezért csak magokat ültettünk el kezdetben. Ám most a fejlődésetekkel kapcsolatos információ szüksége hangsúlyosabb bármilyen lehetséges kihívásnál. Az elmúlt hónapokban egy új energiaváltozást hoztunk az egész emberiség számára, és a Kristály Gyermekek tulajdonságaival kapcsolatban szükség van további leírásra.

KRISTÁLYOS JELLEMZŐK

Pszichokinetikus képességek

A Kristály vibráció gyermekei képesek a multidimenzionális kommunikációra. Nemcsak azt tudják, mi van a gondolataitokban, ám ami még ennél is fontosabb, tudják, hogy mi van a szívetekben. Ha nagyobb számban lesznek itt a Földön, akkor egy azonnali kommunikációt figyelhettek majd meg közöttük. Az, hogy értik az energia működését és a módot, ahogy önmagukban megtörik a fényt, pszichokinetikus képességekkel ruházza fel őket. Képesek lesznek tárgyakat mozgatni a gondolataikkal. Még ennél is fontosabb, hogy képesek lesznek újrarendezni az anyagot a gondolataikkal azonnal, vagy csak egy csekély késéssel. Mi ezt nagyon viccesnek találjuk, mert nem is volt még olyan régen, hogy történeteket találtatok ki önmagatok szórakoztatására, melyben nagy elmebeli hatalommal rendelkező űrlények veszik át a világotok irányítását. Most felfedezitek, hogy ez igaz, ám ezek a létezők valójában a gyermekeitek.

Lehetséges kihívások

Ahogy már említettük, a Kristály vibráció gyermekei egy olyan kristályos szerkezettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy több fényt hordozzanak fizikai lényükben. Ez a kristályos struktúra okozza azt, hogy visszatükrözik azokat a dolgokat, melyekre nincs rezgésszám tartományuk. Sőt, amilyen erőteljes létezők, nemcsak visszatükrözik ezeket a dolgokat, hanem ebben a folyamatban fel is erősítik őket. 150 éven belül ezek a jellemzők hétköznapivá válnak, ám azoknak, akik először hordozzák ezeket fizikai formában, tekintélyes kihívásokkal kell szembenézniük.

Autizmus vagy Kristály jellemzők?

Hadd magyarázzunk el néhányat az azonnali kihívások közül, melyekkel ezek a magasabb rezgésű létezők szembetalálhatják magukat. Azáltal, hogy kristály formájú alappal rendelkeznek, általatok lazának tekintett éteri testük van. Ezt először hiperérzékenységként észlelitek majd. Ez a második jellemző, melyet említettünk, a rendkívüli sebezhetőség. Ha megtanulnak bánni vele, ez az érzékenység teszi majd lehetővé számukra, hogy interdimenzionálisan utazhassanak. Végül ez fog elvezetni az interdimenzionális utazáshoz, és ahhoz, amit most jelenleg időutazásnak képzeltek el. Jelenleg azonban azok, akik akár csak kis mértékű kristály energiával érkeznek is, akaratlanul is átlökődhetnek másik dimenziókba. Erre példa az általatok autizmusnak nevezett dolog. Ők valójában Kristály Gyermekek, akik átlökődtek másik dimenziókba, és képtelenek visszatérni. Ezek a gyengéd létezők rendkívül érzékenyek a környezetükre és a külső ingerekre, melyek nincsenek összhangban az általuk hordozott magasabb vibrációkkal. Ettől úgy tűnhet, mintha gyengék lennének, pedig valójában fejlett, hatalmas emberi lények. Arra kérünk titeket, hogy kezdjetek el megvizsgálni és megkérdőjelezni minden külső ingert, beleértve azokat, melyeket korábban arra használtatok, hogy segítse a gyógyulásukat.

Vibrációs hiperérzékenység

Észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekei mindenféle vibrációs bemeneti ingerre érzékenyek. A vibráció minden formája, a hangok, színek, a környező elektromágneses mezők és a környezeti szennyezőanyagok mind felkavaró, zavaró hatással lehetnek rájuk. A rezgések iránti érzékenységük számos szinten jelentkezhet, beleértve a mágneses, elektromágneses, környezeti, íz, hang, szín energiákat, és sok egyéb formáját a vibrációs energiáknak. Ezek a gyermekek hiperérzékenyek a környezetükre, és részben védtelenek a szennyező anyagokkal szemben. Már most is megfigyelhetitek, hogy bizonyos színkombinációk furcsa hatást válthatnak ki a Kristály Gyermekekből. Még amit ún. „geng/banda színeknek" hívnátok, az is egy öntudatlan kísérlet arra, hogy szabályozzák ezt a bemeneti ingert, a vibráció alacsonyabb szintjein tartva azt. A vibrációnak ezekre az alacsonyabb szintjeire igen érzékenyek a Kristály Gyermekek.

A vibrációs energia egyik formája, mellyel a Kristály Gyermekeknek nehézségei vannak, az elektromosság. Az elektromosság egy olyan energiaforma, mely a természetben is megtalálható, ám az, ahogyan alkalmazzátok, és részben az, hogy váltakozó áramot használtok, azt okozza, hogy a Kristály Gyermekeknek némi időre van szükségük ahhoz, hogy ezekhez alkalmazkodjanak. Ez elég humoros, mivel az elektromosságnak ezt a formáját egy olyan valaki dolgozta ki, aki maga is jelentős mennyiségű Kristály energiával rendelkezett (Nicolai Tesla). A Kristály Gyermekeknek meg kell tanulniuk alkalmazkodni a vibrációs energia ezen formájához. Addig is, ha kapcsolatba kerülnek vmiféle elektromos eszközzel, mikor épp nincsenek egyensúlyban, mérgesek vagy zavarodottak, akkor nagyon valószínű, hogy nemcsak hogy visszatükrözik az energiát, hanem fel is erősítik. Ez szó szerint megolvaszthatja a legtöbb ma használatban levő elektromos eszközt. Gyakorlattal a Kristály Gyermekek alkalmazkodni fognak az energiának ehhez az ember alkotta hullámformájához. Addig is az otthoni élet célszerűbb lehet számukra.

Kristályos összeköttetés a Földdel

A Föld, élő és érző létezőként, szintén keresztülmegy a kristályos formába való átalakulás folyamatán. Nemrég felfedeztétek a víz kristályos természetét. Amit most megosztunk veletek, az az, hogy ez nem pusztán egy új keletű felfedezés; inkább egy új evolúciós lépés. A bolygó mágneses rácsának a beállítása majdnem készen van. Kryon munkája a Föld mágneses rácsainak előkészítésével pár hónapon belül befejeződik. Ez egyszerűbbé teszi, hogy a Föld egy magasabb frekvencián rezonáljon, és segíteni fog az embereknek, hogy megtartsák valódi hatalmukat fizikai formában. Ezen felül lehetővé fogja tenni a Kristály Gyermekeknek, hogy elfoglalják a helyüket. Ez a kozmikus esemény önmagában be fogja állítani az energiát, és megnyitja az utat a Kristály vibráció gyermekei előtt, hogy megtegyétek a következő lépést az emberiség fejlődésében.

Érzelmi átélés

A legjelentősebb terület, ahol a Kristály gyermekeknek alkalmazkodásra van szüksége, a hiperérzékenységük az emberi érzelmekre. Hasonlóan ahhoz, ahogy az Indigó gyermekeknek nem volt rezgéstartományuk a bűntudatra, észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekeinek nincs rezgéstartományuk a félelem érzésére. A félelem fontos érzés volt az emberek számára a fejlődés korai időszakában. Az egóval együtt segítette a túlélést. A félelem jól szolgált benneteket, ám hasznossága immár véget ér. A félelem érzése erőteljesen jelen van az emberek szívében. Ez az oka annak, hogy történelmetek jelenlegi időszakában ilyen sok félelemmel szembesültök kollektívan. Még az általatok terrorizmusnak tekintett dolog is egy lehetőség számotokra, hogy közösségként túllépjetek a félelmen.

Allergiásak" a félelemre

A Kristály vibrációval rendelkezők könnyedén megérzik a körülöttük lévők szívében lakozó félelmet. A kihívás abban áll, mikor megérzik ezt a félelmet, és tudattalanul visszatükrözik őket felerősített érzésekként. Ez különös reakciókat válthat ki az alacsonyabb vibrációjú emberekből. Amikor visszatükrözik ezeket a félelmeket, akkor olyan reakciókat válthatnak ki, melyek károsak az egész emberiségre nézve, mivel ez egyszerűen a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Ezért a Kristály gyermekek gyakran a rejtőzködésben, képességeik elrejtésében fognak menedéket találni. Tartózkodó viselkedést fognak felölteni, és nem fogják nyilvánosan megmutatni a képességeiket. Első látásra emiatt úgy tűnhetnek, mintha alázatosak és szelídek lennének. Ne értelmezzétek ezt félre, ez nem azt jelenti, hogy nem hatalmasok és erőteljesek. A Kristály Gyermekek szülei megpróbálják majd elrejteni és mindenáron biztonságban tartani őket. Ez meg fog változni, ahogy az emberiség elengedi a félelem iránti szükségét. Ez volt az eredeti üzenet, melyet pár évvel ezelőtt adtunk át nektek, mikor először beszéltünk ezekről a gyermekekről. Azt mondtuk: „Ha biztonságossá teszitek a bolygót a számukra, akkor jönni fognak." Meghallgattátok az üzenetünket… és most itt vannak.

Kristály testbe lépések, Kristály Felnőttek és Ti

A Kristály vibráció felébresztése saját biológiai buborékotokban mindegyikőtökben változásokat eredményez, amire figyelmet kell fordítsatok. Bár az első Kristály Gyermekek még nem lépnek be a világotokba egypár évig, azonban sokan vannak már a Földön, akik a Kristály jellemzők különböző fokozatait hordozzák magukban. Ők azok a legbátrabb lelkek, akik beleegyeztek abba, hogy elsőként érkezzenek és teszteljék a körülményeket. A velük való munka, hogy ráébredjetek a legnagyobb lehetőségeitekre, egy olyan dolog, amihez sokan közületek rögtön vonzódást éreztek. Ám még sok a teendő.

A következő pár évben Kristály testbe lépések is előfordulnak majd, lesznek olyanok, akik csendben felnőttként fognak inkarnálódni, magukban hordozva a Kristály vibrációt. Ahogy a Kristály Gyermekekről beszélünk, sokan közületek felismerik magukat Kristály Felnőttként, akik mindvégig magukban hordozták ezeket a jellemzőket. Azok, akik ezt választják, most előlépnek a rejtőzködésből, és megosztják történetüket a világgal. A nemrégiben bekövetkezett energiaváltozásoknak köszönhetően sokan elkezdtétek kifejleszteni ezeknek a sajátosságoknak némelyikét, melyekhez nem vagytok hozzászokva. A mi szemszögünkből nézve ez a Kristály Gyermek felébredése mindannyiótokban. Ahogy ezek a felnőttek és gyermekek egyre inkább belépnek saját hatalmukba, és elkezdik használni az erejüket, ez a folyamat az emberiség egészében fel fogja ébreszteni ezeket a tulajdonságokat. Kristályossá váltok.

A Földön jelenleg történő energiaváltozás felkészít benneteket arra, hogy még jobban kapcsolatba kerüljetek a kristályos vibrációval. A közvetlenül előttetek álló napokban sokan felfedezitek a tisztulásnak egy olyan formáját, melyre nem számítottatok. További polarizáció lesz majd megfigyelhető, ami úgy tűnik, mintha egység helyett inkább az elkülönüléshez vezetne. Ne féljetek ezektől, csak menjetek tovább annak tudatában, hogy az utatokon vagytok. Észre fogjátok venni, hogy a biológiátok gyorsan változik ezalatt az idő alatt, ami azt jelenti, hogy változásokat fogtok tapasztalni az étkezési szokásaitokban, alvási mintáitokban és az ízlésetekben. Belső összeköttetésetek erősebbé válik, bár legtöbbeteknek meg kell tanulnia bíznia ebben az intuitív összeköttetésben. A kapcsolatok véget érhetnek, és újak alakulhatnak ki. Néhányan összeroppannak a megterhelések alatt, néhányan pedig a kommunikáció és a szeretet új szintjeit fedezik fel. Akikben el van fojtva a harag, azoknál lehet, hogy nem a legalkalmasabb időben fog ez felszínre törni. A következő hónapokban kérünk, biztosítsatok magatoknak és a körülöttetek élőknek elég mozgási teret a növekedéshez. Lesznek időszakok, mikor minden a feje tetejére fog állni, és lesznek olyan időszakok is, mikor azt érzitek, hogy minden rendben van a világgal. Mikor kiegyensúlyozottak vagytok, kérünk, öltsétek magatokra az Ember Angyal szerepét, és nyúljatok ki mások felé, biztos kezet kínálva nekik. Amikor úgy érzitek, hogy nem vagytok a középpontotokban, legyen bátorságotok kinyúlni, és elfogadni a felétek nyújtott kezet. Kristályossá váltok, és amikor kézen fogjátok egymást, a folyamat varázslatossá válik.

Ahogy figyeljük a fejlődéseteket, leírhatatlan izgalom bontakozik ki a fátyol felénk eső oldalán. Megteremtitek az Otthont a fátyol felétek eső oldalán. Nincsenek szavaink az irántatok érzett szeretetünkre. Nem értitek valódi nagyszerűségét annak, akik valójában vagytok. Mi csak arra kérünk titeket, hogy érezzétek ezt önmagatokban, és tartsátok meg ezt az igazságot. Ez fog titeket újra Haza vezetni. Az irántatok való legnagyobb szeretettel azt kérjük, hogy bánjatok egymással tisztelettel, tápláljátok egymást, és játsszatok jót együtt.ESPAVO

A Csoport

 

 

Különleges kérés
Copyright 2002. Steve Rother.Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!*OverLightA Csoporttól: „Az alacsonyabb vibrációkban, ahonnan most magasabb szintekre fejlődtök, mi, angyalok, közvetlen angyali beavatkozáson keresztül léptünk kapcsolatba veletek. Most, ahogy megemelitek a kollektív rezgéseteket, valóban közelebb kerültök az Otthonhoz. Ennek köszönhetően a fényen keresztül kezdünk kapcsolatba lépni veletek. Az angyali beavatkozás helyett most angyali fényt sugárzunk a vállatok felett, megvilágítva az utatokat. Ez egy olyan eszköz, melyet meg fogtok tanulni egymás között is használni. Az angyali birodalmakban ez a dolog „OverLight" néven ismert."

Kép

Fordította: Skultéty Ágnes
forrás:
http://www.shaumbra.wire.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.