Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

A Kristály gyermekek képviselik az emberi evolúció következő lépcsofokát. Az Indigó gyermekek után érkeztek. A küldetésük az, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az Indigó gyermekek a "rendszerrombolók", akik azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák a régi és korlátozott gondolkodásmódokat, a Kristály gyermekek azért jöttek, hogy megkezdjék a megújítás és az újjáépítés folyamatát.

A Kristály gyermekek legfontosabb küldetése az, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre - a harmóniában, békében és szeretetben élésre. Azért jöttek, hogy megtanítsanak minket arra, hogyan élhetünk kiteljesedett életet, hogy hogyan élhetünk egy olyan életet, ahol képességeink és saját hatalmunk birtokában vagyunk. Ők képviselik az emberi faj jövőbeni útját.

Egyike a legvarázslatosabb ajándékaiknak számunkra az, hogy katalizátorként szolgálnak a fejlődésünk számára. Sok Indigó gyermek és felnőtt megy át a Kristály létezővé átalakulás folyamatán az energetikai "emelés" segítségével, amit a Kristály gyermekek nyújtanak számunkra pusztán azzal, hogy itt vannak a Földön ebben az időszakban. Az Indigó gyermekekkel együtt segítenek "üzemanyagot adni" a Föld bolygó felemelkedési folyamatának.

 

Miről lehet felismerni egy Kristály gyermeket?

Kép   

A Kristály gyermekeket elsosőrban az aurájukról lehet felismerni, ami általában Kristálytiszta, ám jelen lehetnek benne az arany, az indigókék és a magenta opálos árnyalatai is, attól függően, melyik sugárral állnak kapcsolatban. A Kristály gyermekek a multidimenzionális énjükhöz való hozzáféréssel születtek, általában hatodik dimenziós tudatossággal, és rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megnyíljanak a teljes Krisztusi Tudatosság kilencedik dimenziójáig, amikor a bolygó készen áll erre. Ez valószínuleg 2012 körül fog bekövetkezni, amikor a Kristály gyermekek első "generációja" eléri a kb. 12 éves kort.

Fontos felismerni, hogy a Kristály gyermek egy "krisztusi gyermek", aki azzal a céllal született, hogy fizikai formában megtartsa a krisztusi energiát, hogy az emberek csoportként fel tudjanak emelkedni erre a szintre.

A Kristály gyermekek kisebb létszámban 1998 körül kezdtek jönni a bolygóra, ekkor érkeztek meg az első "úttörok". 2000-ben kezdtek jelentos számban érkezni. Ahogy egyre többen és többen érkeznek, úgy "tartják az energiát", hogy még több Kristály lélek testesülhessen meg.

A Kristály gyermekek majdnem mindig olyan családba születtek, ahol a szülok nagyon várták őket, és biztosak voltak abban, hogy becsülni és szeretni fogják őket. Leggyakrabban Indigó szülők gyermekei, és gyakran egy Indigó testvér után érkeztek. Az Indigó testvér segít tartani az energiát, és "tanítja" meg a szülőket az Új Gyermekek nevelésének módjaira.

A Kristály gyermek és fizikai inkarnációja

Van pár olyan határozott fizikai jellemző, mellyel sok Kristály gyermek rendelkezik. Általában nagy babák, és gyakran arányaiban túl nagy a fejük a testükhöz viszonyítva.

Sokszor nagy szemük van, átható tekintetük, és erőteljesen rámerednek az emberekre, hosszú ideig nézve őket. Ez nagyon zavaró lehet a felnőttek számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy gyerek "olvas" bennük. A gyermek ilyenkor hozzáfér az akasha vagy lélekfeljegyzésekhez, és elolvassa, ki vagy. Ez normális viselkedés a számukra, és boldogok lesznek, ha viszonzásképp te is ugyanezt teszed. Ez a kommunikáció Kristály módja, belenézni a másik létező lelkébe, és leolvasni vagy érzékelni, hogy ki ő. Ez egy olyan dolog, amit mind meg fogunk tanulni a jövőben.

Kép 

Érzelmi szempontból általában nagyon nyugodt és jó babák, és nagyon erősen kötodnek az édesanyjukhoz. Ez az erős kötődés eltarthat négy-, ötéves korukig, és talán sokan "csimpaszkodásnak" tekintik. Ez azonban gyakran az első fizikai inkarnációjuk ezen a bolygón, és szükségük van a megnyugtatásra és állandóságra, melyet édesanyjuk fizikai jelenléte nyújthat. Nagyon szeretetteljes gyerekek, és gyakran próbálnak segíteni embereknek és állatoknak, akik valamilyen fájdalomtól szenvednek, illetve megpróbálják meggyógyítani Őket.

Ezenkívül rendkívül érzékenyek is. Egy Kristály gyermek nemcsak arra képes, hogy elolvassa egy személy akasha feljegyzéseit, hanem arra is, hogy "magára vegye" és érezze az összes megoldatlan feszültséget és haragot, amit a személy a tudattalan szinteken magában hordoz. Ezért olyan érzékenyek a Kristály gyermekek a környezetükre. Szintén nagyon érzékenyek lehetnek az ételre, és ételallergia jelentkezhet náluk. Egy Kristály gyermek nevelése valódi kihívást jelenthet. Nagyon gyakran az történik, hogy a szülők megoldatlan dolgait megérzi a gyermek, és negatívan reagál ezekre a mérgező érzésekre. A Kristály gyermekek szüleinek kész kell, hogy legyenek arra, hogy keresztüldolgozzák magukat a saját problémáikon, hogy egy stabil otthont nyújthassanak a gyermekük számára.

 

Kép

A Kristály gyermek talán kimagaslóbb jellemzője a hatalma. Erőt sugároznak. Ők a "képessé tevés" tanítói, és hatalmas mesterek saját jogukon. Talán kis testben tartózkodnak jelenleg, ám a hatodik dimenziós mester erőteljes energiáival rendelkeznek. Ezért olyan lényeges, hogy a szülők megtanulják tisztelni őket és megtanuljanak tárgyalni velük. Különben ezeket az energiákat hatalmi harcokban fogják használni, melyekben a szülők sosem fognak nyerni.

A Kristály gyermekek nem igazán értik és értelmezik a félelmet. Tudják, hogy mindig biztonságban vannak, és felbőszíthetik a szüleiket vagy nevelőiket a veszélyesnek vagy bolondnak tűnő magatartásukkal. Gyakran szeretettel meg kell magyarázni, meg kell mutatni nekik, hogy a szülők miért tekintenek bizonyos viselkedést "veszélyesnek" a gyermekre nézve. Mivel a fizikai tapasztalás nagyon új számukra, ezért gyakran nincsenek tisztában a fizikai test korlátaival és határaival, és emiatt ostoba dolgokat művelhetnek, például hogy kiugranak egy második emeleti ablakból, ha nem sikerült alaposan megértetni velük egy ilyen tett következményeit.

Különleges képességeik

A Kristály gyermekek számos "különleges adottsággal" rendelkeznek, amik a multidimenzionális képességeikből fakadnak. Képesek arra, ahogy ezt korábban említettük, hogy leolvassák az emberek energiamezejét. Képesek telepatikusan kommunikálni, egymással és a szüleikkel is.

A Kristály gyermekek nagyon szoros "kapcsolatban vannak" a hozzájuk hasonló tudatosságú csoporttal. Segítik és támogatják egymást a finomabb síkokon. Ez bizonyos fokig az Indigókra is igaz, ám még sokkal hangsúlyosabb a Kristály gyermekeknél. Mivel a szív csakra teljes tudatosságával születtek, ezért képesek összekapcsolódni a csoporttudatosságukkal, és képesek arra, hogy információt "közvetítsenek". Ezért van az, hogy néha négy-, ötéves korukig nem beszélnek. Nincs szükségük a beszédre, mert más módokon jutnak információhoz. Csak amikor elkezdenek az otthonukon kívül másokkal is kapcsolatba kerülni, akkor kezdik megérteni a verbális beszéd szükségességét azokkal, akik nem telepatikusak.

Sok Kristály gyermek egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezik, amik a telekinézistől egész addig terjedhetnek, hogy képesek "elolvasni" egy könyvet anélkül, hogy kinyitnák. A beszámolók alapján képesek arra is, hogy meggyógyítsák magukat és fizikai változásokat hozzanak létre a testükben az elméjük erejével. Ám nem ezek a képességek a fő okai a leszületésüknek. Ezek a pszichikus képességek benne rejlenek minden emberben, ha tudjuk, hogyan férjünk hozzájuk, és a Kristály gyermekek meg fognak tanítani minket erre. Ami fontos a számukra, hogy ismerjük fel a képességeinket és tanuljuk meg elérni a szív csakrát, és hogy az egység tudatosság és szeretet tudása alapján cselekedjünk.

Néhány probléma, amivel a Kristály gyermekek szülei szembetalálhatják magukat

Az autisták számának növekedése a gyermekek körében összefüggésben van a Kristály gyermekek érkezésével. Az autista gyermekek metafizikai értelemben olyan gyerekek, akik nem teljesen inkarnálódtak a testükben, és azt választották, hogy energiáik nagy részét a magasabb dimenziókban tartják. Így figyelmük nagy részét más dimenziókra hangolják, és nem kapcsolódnak jól a fizikai síkhoz. Általában a szorongás és a félelem okozza azt, hogy a gyermek ilyen döntést hoz. Ahogy egyre több gyengéd Kristály lélek érkezik, hogy a bolygón testet öltsön, sokuknak akkora traumát okoznak a Föld energiái, hogy inkább nagyrészt a magasabb dimenziókban maradnak.

Ám az autista gyermekek a szeretet tanítói is egyben. Sok autista gyermekkel dolgoztam és sok autista gyermeket megfigyeltem, és az úgynevezett problémás viselkedés mögött nagyon szeretetteljes és ragyogó lelkeket találtam.

A késleltetett beszédfejlődést megtárgyaltuk és elmagyaráztuk fentebb.

Sok Kristály ADD-ben (Attention Deficit Disorder: figyelemhiányos rendellenesség) szenved ahogy idősebbé válik, mert olyan nagy mennyiségű magas szintű kreatív energia áramlik át az energiarendszerükön keresztül. A kultúránk gyakran nem támogatja az ilyen mértékű kreativitás csatornáit és ösztönzését, és a szülőknek gondot okozhat, hogy ezt az energiát kreatív dolgokra, és ne destruktív módokon való felhasználásra fókuszálják.

A Kristály gyermekek nagy hisztiket vághatnak le, és rendkívül manipulatívak is lehetnek. Ez azért van, mert viszonylag új dolog számukra a fizikai manifesztáció, és gyakran fenyegetve érzik magukat, ha a "valóságuk teremtését" megakadályozza a szülő. A Kristály gyermek egy erőteljes Teremtő, és egy olyan valóságot szeretne teremteni, ami kényelmes és biztonságos számára. Ha a valóság nem ez, akkor a gyermek megpróbálja megváltoztatni ezt mindenáron, beleértve a hisztiket, dührohamokat, a manipulációt és más hatalmi trükköket.

 

Kép

Nekem gyakran jártak túl az eszemen Kristály gyermekek a saját rendelőmben. Ez azért van, mert azonnal megérzik, hogy azért vagyok itt, hogy valamilyen módon analizáljam őket, és ezt unalmasnak és kellemetlennek találják. Nem hajlandók együttműködni és képeket rajzolni velem. (Az Indigók szeretnek rajzolni és kimutatni a kreativitásukat.) A Kristályok azonban a kreativitásukat sokkal közvetlenebbül fejezik ki. A legemlékezetesebb foglalkozásom egy Kristály gyermekkel azzal kezdődött, hogy megkértem, hogy végezzen el bizonyos feladatokat, ám ő ellenállt. Könnyes volt a szeme, így hagytam, hogy azt csináljon, amit szeretne. Megvizsgálta az összes kristályomat, majd végül a földön ülve kártyáztunk a tarot kártyákkal. A szobám úgy nézett ki, mintha forgószél söpört volna végig rajta, ám ő jól érezte magát és nem akart hazamenni. Utólag eltűnődtem azon, mi is történt. Egyszerűen "belehúzott" egy Kristály gyermek a teremtésébe

  inkább a játék, mint a komoly analízis.

Néhány Kristály gyermeknek problémája van a koordinációval és azzal, hogy a "testében legyen". Sokuknak ez az első megtapasztalása, hogy mit jelent testben lenni, és szükségük van segítségre, hogy hozzászokjanak a fizikai inkarnáció működéséhez. A szülők segíthetnek nekik munka- és játékterápiával, vagy azzal, hogy valami kreatív tevékenységgel vagy mozgással foglalkozó csoportba viszik őket, például rajztanfolyamra vagy táncórára.

Egy Kristály történet

Angela egy hatéves Kristály gyerek. Egyike a legkorábbi Kristály lelkeknek, akik a Földre inkarnálódtak, és egy nagyon bátor lélek. Az új tudatosság egy úttörője.

Édesanyja azért hozta el hozzám, mert nem tudott mit kezdeni Angela hiperaktivitásával és azzal, hogy képtelen hozzáigazodni az iskolai élethez. Annak ellenére, hogy egy kimagaslóan intelligens gyermek, aki már azelőtt tudott olvasni, mielőtt iskolába ment volna. Angela édesanyja, Linda, iskolából iskolába vitte a kislányát, mert Angela sehol nem érezte jól magát.

Angela nagyon jól választotta ki az édesanyját. Linda egy gyermekmegőrző központot vezet, és egy szerető és aggódó szülő. Hajlíthatatlan az elhatározása abban a kérdésben, hogy soha nem fog a gyermekének Ritalint vagy valami másfajta gyógyszert adni, és folyamatosan keresi a legmegfelelőbb természeti gyógymódokat és terápiákat a lánya számára.

Angela élettörténete érdekes, és jól példázza azokat a kihívásokat, melyekkel a Kristály gyermekeknek vagy szüleiknek esetleg szembe kell néznie. Későn született, 38 hetesen, és édesanyjánál meg kellett indítani a szülést. Kólikás csecsemő volt, ám máskülönben minden rendben volt nála. Ám amikor Angela 10 hónapos volt, az édesanyja kórházba került 5 napra, és egy kisebb műtétet hajtottak végre rajta. A negyedik napon Angelának, aki otthon volt a bébiszitterrel, rohama volt. Epilepsziásnak diagnosztizálták, ám az összes EEG-je normális volt. Ettől kezdve átlagosan 1 erős rohama volt a héten, de előfordult többször olyan is, hogy egy napon három is.

Úgy tűnik, mintha Angela nagyon szoros kapcsolatban lett volna az édesanyjával, és a fájdalom túlterhelése vagy az elektromos energia, amit Linda megtapasztalt a kórházban, továbbítódott Angelához, ami "kiütötte" az energetikai rendszerét. Az energia túlterhelése manifesztálódott rohamként. És miután egyszer ilyen módon túlstimulálódott, az energia továbbra is ömlött befelé.

Angela végül kinőtte a rohamokat, ám még egyszer előfordult 6 éves korában, amikor kivették a manduláját. A fájdalom energia ismét túl sok volt a rendszere számára. Fejfájásra és "zúgó hangokra" panaszkodott a fejében ettől kezdve, ami számomra úgy tűnik, mintha annak a jele lenne, hogy képes "meghallani" a rajta átáramló energiákat.

Linda csináltatott egy agyi vizsgálatot, hogy ellenőrizzék, nincs-e valami komoly probléma Angela állandó fejfájása mögött. A vizsgálat semmi rendellenességet nem mutatott ki, ám azt lehetett látni, hogy Angela koponyája relatíve túl nagy, és van egy hézag az agy és a koponya között. Nyilvánvalóan ez egy evolúciós lépés, ahogy a faj vagy nagyobb agyi kapacitásról gondoskodik, vagy egy nagyobb koponyáról, hogy képes legyen "hordozni" egy multidimenzionális létező finomabb testeinek nehezebb és nagyobb energiáit.

Azt mondtam Lindának, hogy Angela fejfájásai talán az étrendjével vannak kapcsolatban. Angela hajlamos volt arra, hogy "junk food"-ért könyörögjön, ilyen ételeket egyen. A Kristály létezőknek nagyon érzékeny az emésztési rendszerük, és a mérgek telítődése Angela májában okozhatta az állandó "méregtelenítő" fejfájásokat.

Angela néhány viselkedési módja közel áll az autizmushoz. Szeret jobbra-balra himbálózni és forogni, mindig aktív és nehéz számára a koncentrálás. Ahogy mondta nekem, egyszerűen túl sok energia van a testében. Ám ő nem autista, hanem egy nagyon okos, varázslatos és szeretetteli gyerek.

Nagyon irányító és manipulatív is. Ám amint fentebb kifejtettem, ezeket a viselkedési formákat a Kristály gyermekek azért alkalmazzák, hogy biztosítsák "valóságuk megteremtésének" a sikerét.

A legtöbben, akik találkoztak Angelával, nagyon édes, gyengéd, okos és szeretetteljes gyermeknek találták, ám emellett olyannak, akivel kimerítő együtt lenni. Állandó figyelmet és stimulációt követel. Úgy érzem, hogyha megérik, akkor "le fog csillapodni", és képes lesz felfedezni, hogy ki ő, képes lesz nagyobb mélységben felfedezni, mivel járul hozzá a bolygóhoz. És biztos vagyok abban, hogy szerető édesanyja meg fogja teremteni a biztonságot és a stabilitást, amire szüksége van.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.